Het is altijd fijn om in december alle eindejaarsrapporten van de ChoiceforChildren studenten te ontvangen. Allemaal hebben ze het weer hartstikke goed gedaan en zijn we supertrots op deze kinderen en jong volwassenen.

Kakooza heeft zijn CITO toets gedaan. We wachten nog op de uitkomst maar verwachten dat hij door zal gaan naar de middelbare school. De komende 4 jaar zal hij daar het O level doen, op Mavo/Havo niveau. Met deze nieuwe fase garandeert ChoiceforChildren dat Kakooza deze 4 geheel af kan ronden.

Vierde student universiteit afgestudeerd....en de 5e komt eraan!

Paul Kalyesubula mag zich Bachelor of Mass Communication noemen. Hij studeerde 3 jaar op een full sponsorship aan de Makerere Universiteit in Kampala. Collegegeld, boeken, kamerhuur, levensonderhoud, laptop en medische kosten werden al die jaren gefinancierd.

Studenten hoeven niets terug te betalen aan ChoiceforChildren. Wij vinden dat ze hun inkomsten beter kunnen besteden aan de zorg voor familie en vrienden, een eigen bedrijf en de lokale economie.

Joseph Lubega is in 2015 afgestudeerd aan de faculteit rechten. Na een 4 jarige studie die volledig werd gefinancierd door ChoiceforChildren  hopen we dat hij snel als advocaat aan de slag kan.

In het menu hebben we een onderverdeling gemaakt en kun je per niveau zien hoe het met de ChoiceforChildren gaat.