Recycling op z'n allerbest!

Iets wat we al jaren doen en altijd een van onze succesacties blijft....het inzamelen van rommelmarktdingen,kringloopspullen en ander fraais uit jullie zolder, schuur, boekenkast en voorjaarsschoonmaak.

 

Wij halen het op en verkopen het hier om het schoolgeld daar te betalen. Hoe recycle en craddle to craddle wil je het hebben!

 

Heb je spullen? Gooi ze niet weg maar denk aan ChoiceforChildren en neem hier contact met ons op. Om praktische redenen halen wij zelf alleen spullen op in de regio Utrecht. Zelf langsbrengen kan in Houten, Utrecht en Boskoop.

Twee vaste partners van CfC....

...zijn Kringloopwinkel Boskoop en de Ecokring in Houten. Beide winkels ontvangen via ons regelmatig spullen en doneren op structurele basis aan ChoiceforChildren. Gooi je spullen daarom niet weg! Per jaar kunnen we 3 kinderen volledig sponsoren met de opbrengsten uit recycling en hergebruik!

Marijke Wens en de vrijwilligers van KringloopwinkelBoskoop werken al vanaf de start in maart 2005 met ChoiceforChildren samen. We zijn er dan ook heel trots op dat we ons al zolang een trouwe partner van deze gezellige winkel mogen noemen. KWB verkoopt vooral huisraad, kleding, boeken en speelgoed. Check hier de site voor route en openingstijden. Wij krijgen per jaar een donatie van 1500 euro!

Chester van Deudekom en Mark van Bemmel van De Ecokring zijn in februari 2012 geopend en hebben supergrote winkels in Houten en Bunnik. Ze verkopen onder andere witgoed, meubels, huisraad, boeken, kleding en speelgoed. Kijk op hier op hun site voor openingstijden en route. Dankzij hun vaste bijdrage kunnen wij het shoolgeld voor Gloria Mirembe betalen en krijgen per jaar 1500 euro!